Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2005, 20:55   #40
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

Po bardzo długiej przerwie w uaktualnianiu tematu (nie grałem w tibie przez 2,5 miesiąca, czyli przez całe wakacje. Nie chciałem ich zmarnować na gre) postanowiłem wziąść się do roboty i oto skutki:

To na przypomnienie starych dobrych czasów (przed hackiem):

Potem mnie shackowali bo lognąłem się u kumpla na kopmie a on miał keyloggera no i shackowali nas obu. Straciłem całe eq widoczna ne powyższym screenie oraz zapas runek (50 bp uh, 30 bp hmm, 10 bp eplo i 5 bp gfb), mase loota z domku do sprzedania (takiego jak fire axe, knight i crown set itp.) oraz 400k gp. Więc straciłem bardzo dużo (jak komuś się chce to niech sobie policzy ile to k gp łącznie =P)

Więc źle się stało, ale mimo przeciwności postanowiłem nadal grać i expić, bo wkońcu to tylko gra, skutek:
[IMG]http://img.photobucket
.com/albums/v623/Catrishia/Advance/level84.jpg[/IMG]
Catrishia z red skullem - nie możliwe =)

Leciałem jak burza w wspaniałym eq =P

Pomiędzy wbijaniem leveli trzeba zachaczyć jakiś huncik, żeby eq odrobić =)

Dragon i DL naraz, co to dla mnie =D

Zarabiam kase na guardach no i levelik oczywiście:

Loocik powstał całkiem sporawy i dotego wbiłem 260k expa =D

Okrągła liczba, moje pierwsze 10 milionów expa =D

Próbowaliśmy zrobić pierwszą część questa na ancient helmet i zabic faraona, niestety główny bloker padł i wszytko przerzuciło się na mnie (jeśli dobrze pamiętam to było to 3-4 banshee, faraon i 2 wierzyczki), zdążyłem się uhnąc 2 razy a potem kombo no i padłem. Mam tylko zdjęcie z pokoju przed faraonem z instrumentami:

Jul 28 2005, 16:29:40 CET Killed at Level 86 by Vashresamun

No ale nie załamujmy się i gramy dalej, oto następny level =)

Jako, że forum tibia.pl wprowadziło dziwne ograniczenia co do wklejania zdjęć następne zdjęcia za chwile w kolejnym poście =P