Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2005, 20:57   #129
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
Forum zeszło na psy. To wszystko co mam do powiedzenia. Z tego powodu, przestałem tutaj bywać
Cieszymy sie, idz juz. Wkoncu siedza tu same psy, kto wie, moze nawet zapchlone? (Musialem dac upust swojej agresji )

@obroncy ludzi z Irca:

Ludzie, co wy mozecie wiedziec? Jak sami przyznajecie na kanale nie pojawiacie sie bo wam nie pozwalamy...Wiec skad cholera wiecie jak jest? Przyklad Wikta wam nie wystarczyl, widze musze isc dalej. A wiec, moze nie uwierzycie, ale niejaki Belvador wszedl dzis na irc, przedstawil swoje zdanie(notabene bladzil gdzies po manowcach) ale nie wylecial. Dlaczego? Bo mimo ze gadal glupoty formuowal poprawnie zdania. Kiedy wychodzil zostal normalnie pozegnany. Tacy evul jestesmy?

Nie wiem ktory user pisal ze stalismy sie dzis jakos uprzejmi z powodu tego topicu. Smiem twierdzic ze to gowno prawda. Przez ten jeden dzien nic sie mysle nie zmienilismy. Mnie osobiscie ten topic utwierdzil w przekonaniu ze Kald i reszta ma racje(przynajmniej w sprawie kanalu, bo widze ze forum zostalo pominiete w dyskusji).

Gangrel jest offline