Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2005, 21:27   #132
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

Ja siedze na tym forum już dwa lata, wiec mam niejakie pojęcie co sie tu dzieje. Piszecie że niektórzy moderatorzy hamsko odpowiadają na niektóre posty ale w sumie to sie temu nie ma co dziwić każdemu bowiem mogą puścić nerwy gdy widzi sie po raz 20 temat z tym samym głupawym pytaniem lub postem łamiącym kilka zasad nie tylko forum tibia.pl ale również dobrego smaku i kultury o ortografii nie wspominając. Elita być może i istnieje ale na forum nie odczuwa sie tego zbytnio, z resztą na IRCu na którym siedze sporadycznie tylko kiedy mi sie narawde nudzi też nie dostrzegałem jakiegoś hamstwa w stosunku do mojej osoby mimo że na ircu jestem kompletnym nowicjuszem. Nie widzialem nigdy by wyżucono bądź zbanowano kulturalnego nienachalnego użytkownika, zazwyczaj widziałem jak banowano idiotów którzy sie naprzykszali do granic możnliwośći i w końcu któremuś modowi puszczały nerwy.
co do wyścigu szczórów wśród zwykłych użytkownikow to sie zgodze, to wygląda tak, jest grupa ludzi ktora tylko czeka na nowe tematy żeby w nich napisać i zbluzgać ewentualnego nieswiadomego ze sie pyta o banalne rzeczy, jest to związane zdaje mi sie z checią popisania sie przed innymi użytkownikami i pokazanie swej wielkiej wiedzy i męskości. Najgorsze jest to że potrafią zbluzgać jakiegoś gościa za zakładanie tematu o smokach ale żaden z nich nie potrafi skorzystać z opcji report bad post.
ps. pozdrawiam mame tate i kolaży jadących w 62 tour de pologne

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Ostatnio edytowany przez Pacek - 18-09-2005 o 20:32.
Pacek jest offline