Temat: bronie
Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2004, 22:05   #26
yon
Użytkownik Forum

yon's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2004

Domyślny

Po krotkiej absencji spowodowanej nawalem wszelkich zajec - wymeczylem pierwsyz outfit. a przynajmniej projekt graficzny outfitu (nie wiem jeszcze jak powinien byc przygotowany outfit do wlozenia do tibii-zmiana kolorow itp).
No coz. nie jest idealny. ta tibianska izometria mnie dobija Teraz nie mam wyjscia, musze zrobic x kolejnych zeby sie w tym wprawic :// (hehemmon: czuj sie wspolwinny, namawiales mnie

aaa. animacji nie zrobilem. moze zrobie, moze dopiero przy kolejnych outfitach.

2 wersje, dla fanow jasnego i ciemnego tla

Jeszcze raz powroce do tematu programu graficznego bo to fajna sprawa. Jak juz pisalem, robie na Promotion, to jest taki nowoczesny program do robienia oldskulowych grafik Ale kolejnymi idealnymi programami bylyby: GFX (freewarowy programik,.. niestety nigdy nie skonczony), poza tym, idealne do tworzenia takich grafik sa programy z.... Amigi (ktos pamieta , takie jak Deluxe Paint, Personal Paint, Brilliance. Nie potrzeba do tego sciagac Amigi ze strychu ( wystarczy UAE (emulator) na PC.
Mi sie fajnie pisalo, mam nadzieje ze to o czym pisze przynajmniej 1 osobe zainteresuje (nie ciebie Narwik

admini: mam nadzieje ze nie przeszkadza wam ze wkladam outfity do tematu 'bronie'. chyba nie ma po co zakladac nowego watku.
w Babilonie zdrada, kaza nosic jaja
a jaja podnosza emocje i wywoluja wojny
yon jest offline