Zobacz pojedynczy post
stary 18-09-2005, 16:09   #1
Rex Optimus
Użytkownik forum

Rex Optimus's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2005

Stan: Na emeryturze
Imię: Interrex
Profesja: Sorcerer
Świat: Elysia
Poziom: 30
Poziom mag.: 40
Domyślny Power Abussers, thiefs... on Elysia

Chciałbym poruszyć temat PA na naszym serwerku. Jak wszyscy wiedzą ciężko przeżyć żeby Ci ktos nie powiedział "hunted". Uważam, że na naszym serwerze to największy problem high lvle i ich koledzy na niższych którzy straszą. Dochodzą złodzieje itd. ... odechciewa się grać. To się możemy wypłakać...

Ja pozwole sobie zacząć. Może ta historia nie jest bezpośrednio związana ze złodziejami, ale jest niezła. Więc byłem sobie w Darashii zrobiłem chyba 21 lvl wtedy na rotkach i szczęśliwy ide do depo. Nagle podchodzi do mnie Kopamaxo i mówi hunted. Ja nic sobie nie robiłem, ale dla pewności poleciałem do dywanów na utani gran hur i do Femor. Nagle ów gość mówi do mnie na privat, że albo zaplace 4,5k lub Bp of SD, albo Elahrion Avessar mnie ubije. Nie wierzyłem mu. Nagle mówi do mnie Elahrion Axessar (jak wtedy myślałem), że mam zapłacić albo rook. To ja panika i lece kase porzyczać. Kopamaxo odlicza czas 3 minuty albo hunted, 2 minuty, 1 minuta ledwo zdążyłem wysłać. Po pół godziny deczka ochłonąłem pisze do Keto (robiłem mu czasem runki) żeby uspokoił pana Elahriona. A on mi pisze, że Avessar na wakacjach i za miesiąc wraca. Popatrzyłem i rzeczywiście nie ma go. Nabrałem się na fake name.... Zgroza po takich sytuacjach. Mógłbym opowiadać o carlin swordu, który kupiłem za 12k zamiast bright, ale to bez sensu...Elysia serwer bagno...

Ostatnio edytowany przez Rex Optimus - 18-09-2005 o 16:17.
Rex Optimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.