hmmm czyli będę siedział za współudział ale co tam.. WARTO!
gratz... masz do tego ręke.. a jesli chodzi o przygotowanie do wlozenia do tibii to wiem tylko tyle ze te czesci ciala ktorych kolory mozna zmieniac w odzielnym piku sa pomalowane na podstawowe koory( red yelow itp) nie wiem dokladnie jak to diala bo tibia.spr wyladowaem do folderu kiedys przy pacy w OTS calkiem przypadkowo

i to wlasnie zauwazylem jak sobie je ogladalem.. na tibia.de musisz koniecznie wyszukac topice w ktorych sa ss-y na ktorych widac program do zabawy w tibia.spr i wyciagnij go odautora ss-a

jak wyslesz to co zrobiles CIP-om a oni tego szybko nie dadza do gry o uznam, ze sa niezrownowazeni psychicznie a jak to dadza to na 100% Outfit tylko dla pacc

ale co mi tam ja jeszcze pacca mam
no ale jak tylko patrze na ten Outfit to tylko mysle kiedy go w tibii zbacze! to wszystko przez ciebie( wygodne jest zwalanie winy)
Edit:
przyszło mi coś do głowy... wiem, że zrobienie Outfita jestdość niewyjaśnionym zagadnieniem ale gdybyś zrobił do tego Outfita animację to można by go wstawić jako ptworka.. np był by z niego świetny hm.... Hunter