WITAM.
Chcialbym poruszyc pare kwesti dotyczacych Julery , a wiec zaczynamy!!!!
- Michal Maly poprosil mnie abym oficjalnie poinformowal ,iz rekrutacja w gildzie Hell-fire zostala zakonczona wiec nie meczcie nas juz wiecej.
- Wojna jaka toczyla sie pomiedzy nami a gilda (nie istniejaca juz) Pita Kornesa takze sie zakonczyla. Byli czlonkowie gildi pita sa hunted przez caly server

Po co POLACY leja polakow na serverze na ktorym dominuja br to ja nie mam pojecia??
- GRATZ KARATTEKA !!! Kolejny polak ze 100 lvlem na Julerze!!!
- Mass kicki to juz norma na Julerze. Ostatnio (czyli sobota) mialy miejsce 2 mass kicki, pierwszy normalny ok 16 ( 2 razy wyrzucilo wszystkich graczy po ok 2min ostrego lagu). Natomiast to co zdarzylo sie ok godziny 22 to juz kpina. Otoz po kicku kazda wyrzucona osoba dostala ip blocked na 30 min.*
Dzieki tak sprawnie zorganizowanej akcji padlem min ja i Setzer Gambler

* dzwonilem do wielu kumpli by ratowali i kazdy mial ip bloka

co to ma byc?? , z czyms takim spotkalem sie 1 raz. Btw kazdy z kumpli mieszka w innym miescie, ma inny net wiec to ewidentnie wina CIPSOFTU.
- MAPISAME najlepiej expiacy Polak na Julerze wbija wlasnie kolejny lvl.
110 lvl GOGOGOGO!!!!!
- Obecnie nie ma zadnej wojny na Julerze.
- W tym tygodniu lvle na Julerze wbijali (POLACY) TOP 5
MAPISAME 109 lvl +1,677,180 exp
KARATTEKA 100 lvl +1,379,006
JACK FROM RIVENDELL 92 lvl +868,244 exp
RAFX (to ja

87 lvl +865,970 exp
YAKKUZZAA 89 lvl +371,296 exp
- Niestety nic innego ciekawego sie nie wydarzylo.
PS.Prosze o komentarze, jest to temat (testowy) kierowany glownie do graczy z Julery ale komentarze innych osob sa takze mile widziane.
PS2. Jesli sie spodoba bede opisywal co tydzien ciekawostki jakie wydarzyly sie na naszym serverze. (plus wywiady z najwyzszymi lvlami z JULERY) POZDRAWIAM