Zobacz pojedynczy post
stary 18-09-2005, 20:07   #165
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kronox
Czy Waszym zdaniem knight to napotężniejsza profesja? Moim zdaniem tak sam mam knighta super sie nim expi moge bloczyć fane potworki i mam good loot, jak wy uważacie czy inne profesje są lepsze od knajcika czy jednak knight panuje na mainie aha jeżeli ten temat był to sorry modkowie usunąć commen plx
Nie ma najpotężniejszych profesji, są tylko umiejętni gracze.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maniakalny Zabojca
up:
Exori
Exori
Exori... 3 exori 120 knighta da razem jakies 1500~ dmg

Niewiem może ten 30 lvl knight mial równe skile i eq.. wtedy trudno
ale ja knighta na 35 lvl~ z 65/65, k-setem,bsem,c-shieldem z giant sworda masakruje
Exori można puścić raz na jeden pasek many. Nie wiem z resztą jaki ryc ***nie exori za 500 w potwora, a co dopiero w człowieka -.- Nie ma się czym chwalić z tymi skillami, a z exori walisz napewno poniżej 50. Ja osobiście posiadam 24 lvl knighta ze skillami 71/65 z d lance c-setem crusader helmetem i mlvl 4, ja dopiero "masakruję", więc się tak nie woź -.-

Aha... dla niedowiarków itp: http://www.tibia.com/statistics/?sub...ist=axe&page=9 powinienem być gdzieś tutaj, aktualnie miejsce 250, nick Arvois.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
nie przypominam sobie od kiedy sorc moze robic kombo..
Może... burst arrow + runa, UE + runa E wave+ runa. Ale jak dla mnie sorc sux. Ciągle musi się leczyć, a dobry atak to nie wszystko.

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 11-10-2005 o 15:10.
Jerkov Thundersword jest offline