Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2005, 15:15   #12
sasiad252
Użytkownik forum

sasiad252's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Hamm,kolo Dortmund(Niemcy)

Wyślij wiadomość przez ICQ do sasiad252 sasiad252 ma numer GG 2972139 Adres Jabbera do sasiad252
Domyślny Niesolidarnosc POLAKOW!! :(((

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafx
WITAM.
Chcialbym poruszyc pare kwesti dotyczacych Julery , a wiec zaczynamy!!!!

- Michal Maly poprosil mnie abym oficjalnie poinformowal ,iz rekrutacja w gildzie Hell-fire zostala zakonczona wiec nie meczcie nas juz wiecej.

- Wojna jaka toczyla sie pomiedzy nami a gilda (nie istniejaca juz) Pita Kornesa takze sie zakonczyla. Byli czlonkowie gildi pita sa hunted przez caly server Po co POLACY leja polakow na serverze na ktorym dominuja br to ja nie mam pojecia??

- GRATZ KARATTEKA !!! Kolejny polak ze 100 lvlem na Julerze!!!

- Mass kicki to juz norma na Julerze. Ostatnio (czyli sobota) mialy miejsce 2 mass kicki, pierwszy normalny ok 16 ( 2 razy wyrzucilo wszystkich graczy po ok 2min ostrego lagu). Natomiast to co zdarzylo sie ok godziny 22 to juz kpina. Otoz po kicku kazda wyrzucona osoba dostala ip blocked na 30 min.*
Dzieki tak sprawnie zorganizowanej akcji padlem min ja i Setzer Gambler
* dzwonilem do wielu kumpli by ratowali i kazdy mial ip bloka co to ma byc?? , z czyms takim spotkalem sie 1 raz. Btw kazdy z kumpli mieszka w innym miescie, ma inny net wiec to ewidentnie wina CIPSOFTU.

- MAPISAME najlepiej expiacy Polak na Julerze wbija wlasnie kolejny lvl.
110 lvl GOGOGOGO!!!!!

- Obecnie nie ma zadnej wojny na Julerze.

- W tym tygodniu lvle na Julerze wbijali (POLACY) TOP 5
MAPISAME 109 lvl +1,677,180 exp
KARATTEKA 100 lvl +1,379,006
JACK FROM RIVENDELL 92 lvl +868,244 exp
RAFX (to ja 87 lvl +865,970 exp
YAKKUZZAA 89 lvl +371,296 exp

- Niestety nic innego ciekawego sie nie wydarzylo.

PS.Prosze o komentarze, jest to temat (testowy) kierowany glownie do graczy z Julery ale komentarze innych osob sa takze mile widziane.
PS2. Jesli sie spodoba bede opisywal co tydzien ciekawostki jakie wydarzyly sie na naszym serverze. (plus wywiady z najwyzszymi lvlami z JULERY) POZDRAWIAM

Popieram w 100% co do niesolidarnosci polakow.Jestem poczatkujacym TIBIJCZYKIEM,ale to co widze nie miesci mi sie w glowie.LUDZIE!!! Bierzcie przyklad z Brazylijczykow.Wszyscy tak na nich narzekaja,lecz ich sila wlasnie czerpie z tego ,ze sie razem trzymaja!!!

Mialem watpliwa przyjemnosc byc juz kilka(nascie) razy zabitym,a 90% z tych dedow,sa przez polakow!!!!!!!
W ten sposob nigdy nawet o troche nie dorownamy naszym znienawidzonym "BR?" (hehe),nie mowiac nawet o przescignieciu ich.

Doszlo do tego ,ze rozmawiajac nie tylko z Brazylijczykiem,lecz rowniez z nieznajomym Polakiem,trzymam prawy myszki na runie SD.

Mysle ze jest wiele osob ktorzy podzielaja moje zdanie.
Nie wiem jak tu sie nowy temat zaklada,wiec jak ktos zna sie na tym lepiej i nie jest mu temat obojetny,to piszcie o tym!!!

Pozdrawiam wszystkich POLSKICH tibijczykow. ))

Mam taka zasade,ze nigdy nie leje "swoich",chyba ze mnie ktos zaatakuje i musze sie bronic.Czy jest ktos jeszcze,kto holduje tej idei,czy moze jestem sam??
sasiad252 jest offline   Odpowiedz z Cytatem