Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2005, 15:40   #7
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Domyślny

jednym slowem, LOOOOOOL.
O ile wiem, to askara to world ktory powstal z Obsidia i jeszcze jakims, wiec jezeli to prawda to naprawde jestem za***iscie zaskoczony ...
@Dark Kenzi
Wogule koles dla mnie jestes czystym noobem, 30lvl+ bp of uh, bez fooda lazil, kilka bolt. Wiem o tym ze nie brales udzialu w wojnie i nie byles przygotowany ale ****a takiego chara sie robi w jakies 4-5nocy lub dni. Zamiast stanac miedzy pole walki, to do tylu sie cofales...
Co prawda nie mam nic przeciwko movie, bo kazdy filmy z wojnami sa ciekawe i gz nakrecenia, ale twoj styl "Noobish" jest best normalnie. Pozniej prosiles o mfy swe co potwierdza fakt o twoim Intelekcie...
@Polacy
No rodacy co tu duzo mowic w******* dostaliscie =], jednak nie ma co sie zalamywac wazne ze macie checi tylko sie ****a pozniej nie wykupujcie :<
Najczesciej na*******ajcie jeden cel, najbardziej widocznych sorcow lub pallow, a jezeli stoi kilka knightow i sa niewidoczni pozostale voce to lutujcie najgorszego lvla knighta, lub takiego ktory najbardziej u was sobie na*******il ;<
No nic zorganizowanie 0, ustawiliscie sie w linie co tez bylo glupota... akurat tamty teren byl za***isty do rushu wystarczylo wybrac najblizszy cel, i strapowac przy pomocy firebomb. Jednak przy rashu wiem jakie sa akcje, przekonalem sie raz na nowym worldzie, niby idziecie rashowac a biegnie 4typa a reszta zostaje, i padanie jak muchy pewne =]
@Swedzi
No jak zwykle sie wykazali zdolnoscia pvp... byc moze aimy, ale na to sie nic nie poradzi
Na takim lvl idz na guardy, pohunc zlootuj, kup mananasy na 15magic na co wydasz okolo 80k, ale jak zrobisz sobie przerwe od Pracy, lub szkoly przez 4-5dni to na luzie zrobisz z 40+ lvl a nawet 50 jak wybierzesz dwarf hell albo z crusaderem kopalnie
Jezeli bede mial duzo czasu, to skocze na new z paroma kolegami jednak teraz nie mam wogule czasu
tam byla gildia Fearless, to widac ze nei maja chlopaki wenytworczej bo taka gildia byla na titani
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem