Cytuj:
|
Baron Kaldrick, hoomik, Gohan-san. Arogancja, egoizm, nadużywanie wulgaryzmów (bez Gohana ;p). Konkretny przykładów nie chce mi się szukać, ale prezentują je prawie wszystkie posty tych osób.
|
Hmm nie zebym byl lizupem, nazywajcie to jak chcecie ale teraz tekst ponizej bedzie po prostu obrona kumpla:
co do hooma i gohana nie bede sie wypowiadal bo ich zbytnio nie znam, jednakze co do kalda mam pewne dziwne odczucia.
Co do arogancji i naduzywania wulgaryzmow:
Arogancki jest czasami (no kill plax

) ale naduzywa wulgaryzmow jak sie wkurzy - a o to nie trudno.
Egoizm - WTF? Masz problem w roznej sprawie. Wlazisz na irca, piszesz kulturalnie to kald bedzie jedna osoba pierwszych ktora ci pomoze. Wiec jest egoistyczny? Hmmm.
Cytuj:
Hoomik:gdybyś napisałrosze nie rób tego więcej,albo nie przekręcaj mojego nicka,ale ty musiałeś władczym tonemrzekręc jeszcze raz i wylatujesz.tylko skończony lizus odpowiedzałby yes master-.-.no ale sorry jeszcze raz
btw.gdyb podali konkretne przykłady zaczeła się znowu agresja,i po co to było
|
a jak twoje nazwisko przekreca w szkole to mowisz "Prosze, nie rob tego wiecej...." czy sie wkurzasz wiedzac, ze zrobil to specjalnie. Przeciez nick na forum to swego rodzaju nazwisko. Pomysl o tym.
A teraz chcialbym przytoczyc pewna rozmowe miedzy mna a Radixem_
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez irc
[18:10:24] <Radix__> VV- powiem Ci, ze nawet osoby z mojej bylej klasy (gim) nie znaly mnie. Kiedy niektore zaczely mnie blizej poznawac, zdziwily sie, ze interesuje sie czyms o co mnie nie podejrzewaly.
[18:10:38] <PaniKopytko> 
[18:10:46] <Ville_Vallo> Radix_ no widzisz
[18:10:55] <Ville_Vallo> poznawanie to nie jest sama rozmowa lub czytanie ich postow.
[18:11:04] <Radix__> VV, prawda.
[18:11:05] <Ville_Vallo> tylko przebywanie z ta osoba.
|
I co mam racje czy sie myle?