Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2005, 20:11   #152

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

Cytuj:
Baron Kaldrick, hoomik, Gohan-san. Arogancja, egoizm, nadużywanie wulgaryzmów (bez Gohana ;p). Konkretny przykładów nie chce mi się szukać, ale prezentują je prawie wszystkie posty tych osób.
Hmm nie zebym byl lizupem, nazywajcie to jak chcecie ale teraz tekst ponizej bedzie po prostu obrona kumpla:
co do hooma i gohana nie bede sie wypowiadal bo ich zbytnio nie znam, jednakze co do kalda mam pewne dziwne odczucia.
Co do arogancji i naduzywania wulgaryzmow:
Arogancki jest czasami (no kill plax ) ale naduzywa wulgaryzmow jak sie wkurzy - a o to nie trudno.
Egoizm - WTF? Masz problem w roznej sprawie. Wlazisz na irca, piszesz kulturalnie to kald bedzie jedna osoba pierwszych ktora ci pomoze. Wiec jest egoistyczny? Hmmm.

Cytuj:
Hoomik:gdybyś napisałrosze nie rób tego więcej,albo nie przekręcaj mojego nicka,ale ty musiałeś władczym tonemrzekręc jeszcze raz i wylatujesz.tylko skończony lizus odpowiedzałby yes master-.-.no ale sorry jeszcze raz
btw.gdyb podali konkretne przykłady zaczeła się znowu agresja,i po co to było
a jak twoje nazwisko przekreca w szkole to mowisz "Prosze, nie rob tego wiecej...." czy sie wkurzasz wiedzac, ze zrobil to specjalnie. Przeciez nick na forum to swego rodzaju nazwisko. Pomysl o tym.

A teraz chcialbym przytoczyc pewna rozmowe miedzy mna a Radixem_
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez irc
[18:10:24] <Radix__> VV- powiem Ci, ze nawet osoby z mojej bylej klasy (gim) nie znaly mnie. Kiedy niektore zaczely mnie blizej poznawac, zdziwily sie, ze interesuje sie czyms o co mnie nie podejrzewaly.
[18:10:38] <PaniKopytko>
[18:10:46] <Ville_Vallo> Radix_ no widzisz
[18:10:55] <Ville_Vallo> poznawanie to nie jest sama rozmowa lub czytanie ich postow.
[18:11:04] <Radix__> VV, prawda.
[18:11:05] <Ville_Vallo> tylko przebywanie z ta osoba.
I co mam racje czy sie myle?