Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2005, 20:50   #155
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Parys
Miał go błagać, prosić, żeby nie przekręcł jego nicka? Ty myślisz czasem? Gdyby, ktoś Cie przezywał: pawelekthedupas, prosił byś go?
Ale teraz przykład podałeś. Z całym szacunkiem ale przekręcenie nicka pawelekthedupas, a z hoomik, na Hoomik, to całkiem co innego. Według mnie Hoomik w żaden wyraźny sposób nie obraża danego użytkownika. Z Twoim przykładem jest całkiem na odwrót. Jasne mógł niechcący przekręcić i napisać z wielkiej litery, ale jak już później pisał specjalnie to rozumiem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
wylecial, bo nie bylo to pierwsze przekrecenie mojego nicku, i przy okazji za kilka innych pomniejszych rzeczy, za ktore pojedynczo raczej nic bym mu nie zrobil.
Więc jak widzimy, już wcześniej czymś zalazł za skórę hoomikowi, więc przypuszczam, że niechcące przekręcanie nicka tylko dopełniło czary goryczy.
Swoją drogą i tak wiemy, że hoomik jest czasami zbyt bardzo agresywny w stosunku do innych, co nie zmienia faktu, że i tak jest jednym z moich ulubionych osobników z forum.

W żaden sposób nie popieram przekręcania nicka żadnego użytkownika, poprostu chciałem odpowiedzieć na to porównanie z pawelekthedupas.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!

Ostatnio edytowany przez Raul - 19-09-2005 o 20:55.
Raul jest offline