Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Parys
Miał go błagać, prosić, żeby nie przekręcł jego nicka? Ty myślisz czasem? Gdyby, ktoś Cie przezywał: pawelekthedupas, prosił byś go?
|
Ale teraz przykład podałeś. Z całym szacunkiem ale przekręcenie nicka pawelekthedupas, a z hoomik, na Hoomik, to całkiem co innego. Według mnie Hoomik w żaden wyraźny sposób nie obraża danego użytkownika. Z Twoim przykładem jest całkiem na odwrót. Jasne mógł niechcący przekręcić i napisać z wielkiej litery, ale jak już później pisał specjalnie to rozumiem.
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez hoomik
wylecial, bo nie bylo to pierwsze przekrecenie mojego nicku, i przy okazji za kilka innych pomniejszych rzeczy, za ktore pojedynczo raczej nic bym mu nie zrobil.
|
Więc jak widzimy, już wcześniej czymś zalazł za skórę hoomikowi, więc przypuszczam, że niechcące przekręcanie nicka tylko dopełniło czary goryczy.
Swoją drogą i tak wiemy, że hoomik jest czasami zbyt bardzo agresywny w stosunku do innych, co nie zmienia faktu, że i tak jest jednym z moich ulubionych osobników z forum.
W żaden sposób nie popieram przekręcania nicka żadnego użytkownika, poprostu chciałem odpowiedzieć na to porównanie z pawelekthedupas.