Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quezacoatl
Nie rozumiem dlaczego prawie nikt nie wspomina o Druidzie.
Mówicie że druid sux i jest to racją w walce ed vs ms ale gdy gra się bez pacca to jest inaczej.Zauważcie że sorc i drut są prawie identyczni (tj tyle samo many, tyle samo capa i podobne czary bez pacca) a runki każdy może kupić. Wedłóg mnie w pvp każda profesja jest równa (zależy oczywiście od umiejętności graczy) jedyna różnica polega na tym jaki sposób grania ci odpowiada, a to zależy od gracza.
|
Druid sux? Nie dla mnie. Druid (w szczególności FACC) moim zdaniem jest o wiele lepszy niż sorcerer. SD zawsze można kupić, a dorabianie uh w każdej chwili jest bardzo przydatną funkcją. Ja 23 druidem połozyłem 36 knighta solo. Nie wiem jak to się stało, ale działałem w samoobronie. Dobiłem go z 15 sd (oczywiście się leczył), wypadło z niego pare uhów, co swiadczyło o jego nieudolności w leczeniu
Tym samym druidem pokonałem dzisiaj skład pk: Sorc (23 lvl) Knight (20 lvl) i knight (21 lvl). Również nie wiem jak to się stało, ponieważ działałem w samoobronie, a wtedy o niczym nie myśle tylko rzucam się w wir walki xD
A druid pacc ma świetne czary jezeli chodzi o leczenie przyjaciół. Jak dla mnie dwoma wadami druida pacc jest brak ue i e wave.
Hmm... to combo może rzeczywiście, tak mi się powiedziało... NUB PLAX