Temat: Nowa rebelia
Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2005, 01:00   #62
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
uwiez ze znam baaaaaaaardzo duzo osob ktore mieszkaja na wsi i sa mondrzejsze od ciebie a wiec nie wyklinaj osob po tym gdzie mieszkaja bo to nie ma sensu
Że niby ktoś jest mONDRZejszy odemnie? Nie wiem co to znaczy, więc zaprzeczyć nie moge.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzej
wy wszyscy jestescie zaj***** kozacy jak 20 dt + online a gg 5- i wtedy kozaczycie (mowie o sir dreathanie,althuniscie,waldku itp). polacy to lamusy i ida tam gdzie wygrywaja. dt wygrywalo i polezli tam wszyscy , mowie o lanbundzie itp.
Na Aldorze BW vs EM walczyłem po przegranej stronie. Na Arcani LoA vs DW również. NA Beryli WA vs DT też walczyłem po przegranej stronie, ale zawsze pomagałem qmplom...Tak samo robie teraz. Akurat tak wyszło, że tą wojne wygramy.xDDDD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzej
althunus wielki kozak mowisz zeby ktos zrobil postac 80 lvl
nie kazdy jest takim idiota jak ty. ty nawet polskiego nie znasz i nie wspomne o kazdym wyrazie w innej linijce. analfabeto ty zaj***** zapier**** w tibie i bez szkoly tumanie jestes. idz sie poucz troche i wtedy zacznij grac swoim althunskiem.
Ja nie znam polskiego!?!?: OOO OMFG!! Mówiesz o każdym wyrazie w innej linijce. Chodzi Ci o mojego ostatniego posta na tym forum, gdzie cytowałem?; ) Czy może o to, że na tibi zbyt często daje enter? Tak pisze od dawna i już się do tego przyzwyczaiłem. Nie mam zamiaru sie odzwyczajać bo tobie się coś nie podoba...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arion~xD
telupeje nigdy do ciebie nie pisalem ze jestes z wiochy (gosc jest z opola xD) te slowa byly skierowane do althunuSA
Znam go z RL więc mówiąc, że on jest z wiochy uważasz, że ja rownież.: (

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Petz
albo patelnia była za twarda
Ja tam myśle, że to był kabel ale NVM. xDDD

Cytuj:
biją was w szkole, biją w tibii, biją w domu.. a na forum mozecie byc kozaki : )
Niech dodadzą jakiś "test pvp" na forum to sie skonczy!xDDDDD

Cytuj:
Chyba jedynie Exodus w miare mądrze gada z tego co widze... (tak rufus, zacytuj "gada" i sie posmiej, bedziesz fajniejszy )
Ty buraku z wieśniacką gwarą!!! Powinieneś napisać "Exodus w miare mądrze konwersuje"!!!!
xDDDDDD

Sry, że taki długi post. ;p