Temat: Co z Avis?
Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2005, 08:38   #13
Medyczek
Guest

Domyślny Btw. Avis

Witam
Gram na serwerze Morgana, powiem, że ani razu nie miałem jakiejść większej "utarczki" z avis, co prawda nie daje ogłoszeń na trade, ponieważ mam providerów, nie expuje w tych miejscach co avis - za niski lvl ale hunta dostałem i to nie dawno - ale... - Od polaka, który nie jest w avis, za co? Za nic, poprostu od tak. Oczywiście nie zapłace, i ciesze się, że to nie polacy są pa, bo wtedy ten serwer byłby naprawde skopany.
Btw. Za starych dobrych czasów to Zaznos lurował gsy pod most, gdzie padała masa noobów, zaznos nie szwedzi !
Btw2. Anandumim największy tchórz, latał z kwiatka na kwiatek w czasie wojny oby tylko nie załapać deda i udało się chłopakowi, ja mam zero szacunku dla takich dwulicowców.
Nie podoba mi się polityka Avis, ale mam do nich respect ponieważ zrobili prawdziwy, może nie idealny ale bliski temu swiat totaliratyzmu z zastraszonymi mieszkańcami ;-> I powiem szczerze, że obalić teraz to będzie tylko mogła naprawde zoorganizowana akcja. Z tym, że użycie siły tutaj mija sie z celem gdy większość polaków, z h-lvl którzy zostali na tym serwerze są pokroju anandumima, w gre wchodzi partyzantka ;-> nara all
Nie chce sie ujawnić ponieważ troche bym jeszcze pograł
  Odpowiedz z Cytatem