Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Fakolpet
Już czytając niektóre posty z tego topicu (zwłąszcza twoje Kald..) można wywnioskować kto należy do tej niby elity...
|
ta... i czytajac te same posty stwierdzam, ze do tej elity na pewno NIE nalezysz.
yeah, ph34r my sn1p3r r1fl3!!1337 --" *******enie trzy po trzy, gdybym mial w avatarze Snake'a z MGS to kim bym byl - Solidem? Czy moze Gray Foxem? _-_
rozowego Gumisia z patykiem w lewej rece.
Cytuj:
Reszta już tak bardzo się nie wyróżnia ale o nich już tu nie napsize bo zaraz znowu będą się mścić, że nie zgadzam się z ich zdaniem itp.
|
no teraz to ja poleglem ;D Czyli ze co, forum ma dwoch Wrogow Publicznych, ya? Jeeeeej, jakie to straaaaszneeee, ludzie obrazaja sie na nasze posty i w ogole jak my smiemy wytykac im ich bledy, mea culpa, mea culpa, juz lece po biczyk i wkraczam na droge ascezy.
Ludzie, jak wam nie pasuja moje/Kalda posty, to istnieje opcja "ignore" - nikt wam nie kaze naszych wypocin czytac. I przynajmniej wtedy nie bede musial sie uzerac z ludzmi, ktorzy kiedy nie wiedza juz jak mi do*******ic, to wypalaja z tym swoim "hoomik udaje Hitmana"... Oxy napisal mi tak w notce (pozdro again homie :*), zescie to podlapali i teraz takie z was mastahy? Apff... Wysilcie sie troche bardziej, bo (beznadziejne tak swoja droga) docinki ze strony 13-14 latkow nie robia na mnie wrazenia, a tylko dajecie mi (i Kaldowi tez jezeli atak jest wymierzony w niego) powod do tego, zeby wam pokazac gdzie jest wasze miejsce w szeregu... nie ten poziom drogie dzieci, jeszcze troche chlebka musicie zjesc zanim bedziecie w stanie zagiac mnie/nas na tyle, zebysmy przyznali sie do bledu (bo jak na razie to takowego u siebie nie dostrzegam). Dziwne tylko, ze zaden z was jeszcze nie powystawial maksymalnie negatywnych notek, polowa z was przy jakimkolwiek zdjeciu dziewczyny leci od razu pisac komenta, a teraz nie korzystacie z okazji? Hmm, czyzbym wyczuwal strach przed tym, ze taki delikwent moze zostac potraktowany indywidualnie?
A w ogole to zabawni jestescie, dawajcie dalej, chetnie jeszcze poodpieram troche dziecinnych zarzutow ;)