Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Sac
Mnie się wydaje że to prawdziwe oblicze Polski jeszcze Ciebie nie dotyka lub nie dotyczy skoro uważasz że ten film jest taki "Zły" przed wyborami to nawet niezła solucja aby się zastanowić co będzie w tej naszej Polsce!.
|
Ehh... Mylisz sie... Ja nie należe do głodujących dzieci których nie stac na mleko... Ale nie należe tez do ludzi bogadych... Jak miał bym oceniac mojom sytulacje finasową od 0/100 to ocenil bym ja naaa... 30
Mi ledwo starcza na jedzenie ale starcza... A wojtek upokarza ludzi jak ja i biedniejszych... Dlaczego on im to robi??? Czy to jego wrogowie??? Coś mu zrobili??? Nie rozumiem tego... Byc moze kiedys sam bedzie kiedys w takiej sytułacji ze nie bedzie go stac na mleko a ja sie wtedy nie bede smiac... Wiec to jest tibia... czeba na to zwrucic uwage... I umieszczac tu filmy na temat tibi z huntow, pkowania czy czegos tam a nie obrazajace tibie!!!
No a wojtek mam pytanie... W jakim celu nakręciłeś ten film??? I Jakim prawem oceniasz nasze IQ??? -.- Naprawde jestes prymitywem -.- Jeśli robiłeś to celowo!!!