Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2005, 17:30   #1
Gold'Ciaper
Guest

Domyślny Sytuacja samery

Witam w tym temacie chciałbym przedstawić z mojego punktu widzenia jak wygląda sytuacja przedstawiająca się na serwerze samera, dodam iż jest to serwer z małą ilością polaków ale jednak może ktoś się wypowie

A więc zacznijmy od wojen , aktualnie nie ma żadnych poważnych wojen dawno temu była wojna pomiedzy dwiema najlepszymi gildiami Resistence i Infernum ale prawdopodobnie Infernum wygralo , chociaż nigdy nie doszło do bezpośredniego starcia. Teraz infernum rozpadło się jakby to powiedzieć powstałoz tych h lvl graczy pare gildi , jednak wszyscy sa z Maceoi i to oni panują na tym serwerze.
Na serwerze nie stwierdzam pricelist , a rzeczy można bardzo tanio kupic , podam dla przykładu pare cen , jest to oczywiście najniższa cena danego przedmiotu jaką spotkałem.

Crown Armor 15k
Fire Sword 5k
Crown Shield 8 k
Bohy 40k
Vampire Shield 25k
Blue Robe 25k

To takie podstawowe rezczy , a runy są mniej więcej jak wszędzie czyli bp uh 3k hmm 1,5k sd 6k

Teraz ostatnie zdania na temat tego serwa a mianowicie zachęcam do gry tutaj jest nawet fajnie jeśli zyje się w dobrych stosunkach z br , ponieważ to oni stanowią że tak powiem prawie całość serwa.
POzdrawiam i zachęcam do komentowania i wybierania właśnie samery^^
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.