Temat: Moje arty
Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2005, 18:19   #10
Eileen
Użytkownik Forum

Eileen's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Eileen ma numer GG 3600907
Domyślny

Bądźmy szczerzy. Po tych obrazkach widac, że masz wprawę i pewną rękę.

(patrzy na ten ostatni obrazek)

On jest odchylony za bardzo do tyłu, jakby miał się wywalić. Ów humanoid (nie kłućmy się co to jest, ork, hobgoblin, czy jakie tam inne świństwo) jest bardzo mocarny, lecz nie wydaje mi się, aby dał radę tak ot sobie jedną rączką trzymać ten oto szeroki, długi i zapewne sporej wagi miecz. Przy czym jest on tylko odrobinkę odchylony od poziomu... Albo mnie oczy mylą, albo ten pan musiałby być supermanem (wiecie, taki chudziutki, z przeciętnego rozmiaru mięśniami facet w rajtuzach podnoszący autobus).

Ale pomijając moje czepianie się to obrazek bardzo mi się podoba. Te kości i fragmenty szkieletu ludzkiego, cieniowanie.

Ale to odchylenie postaci ciągle psuje mi gdzieś w podświadomości ową harmonię, i każe mi dać ci 6-/6 za pracę ^^

@edit
Jakiego ołówka używasz? Ciemnośc lini mówi mi, że jest to miękki ołówek, zaś szczegółowość i spora ilośc drobnych detali każe zastanowić się czy aby nie jest to twardy ołówek.

HB? Czy mam rację?

Ukryty tekst:
Hihihihi...Eleiwein aberztop, yba jówt sipdop łyb ynni żin eiktsyszw. Yzcratsyw, yb oklyt inzcliein og lieimuzorz... ^^

Ostatnio edytowany przez Eileen - 20-09-2005 o 18:21.
Eileen jest offline   Odpowiedz z Cytatem