Cytuj:
Oryginalnie napisane przez heliwurab
That's all folks! (powiedzcie że dobrze, plx  )
|
To juz jest klasyczne lizanie dupy evul elycie.....
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedupas
rotfl po tym texćie poległem.nie musiał mnie błagać wystarczyło nie pisz tak więcej,pozatym to była literówka a nie tak jak twoje paris sraris.pozatym ja przekręciłem 1 raz.
|
Ja poleglem po tym
texćie. hoom jednak pisal ze tez nie tylko za to wyleciales. Na to sie zlozylo kilka sytuacji, a to przekrecenie przelalo czare goryczy.
P.S. Popatrz na quote'a - tez przekrecilem twoj nick tylko ten 1 raz (na razie) wiec ciebie nie przepraszam. Nastepnym razem to zrobie.
@raul
zauwaz w quocie by pawelekthedruid ze on napisal paris sraris. Ktos inny napisal pawelekthedupas tak samo i jakos nie dostal warna. Ale przeciez ty jestes nieomylny i zawsze masz racje... pffffff
Aha, jeszcze jedno. Co sie takiego stalo ze nagle z normalnego opa (czyt. banowanie i kickowanie osob - czasami - bez powodu) na obronce ludzkosci ktory brzydzi sie takimi zachowaniami i broni jak lwica swoich lwiatek ich praw? Pozerstwo?
Teraz mi doloz te 9 pkt karnych i zbanuj mnie za to ze powiedzialem co mysle o twoich zachowaniach. Tylko wymysl jakis fajny powod mojego bana zebym mial co wspominac.
@down (sorry ze nie napisze nicka, za dziwny

)
to jest przyklad, zreszta ktos inny w tym temacie tak samo napisal.