samera rox
taaa samera jest the best ^^ sam tam gram (19lvl) Ceny serio sa takie jak sie dobrze qpuje...No...wlasnie wojna...wojna sie toczyc bedzie ejscze dlugo polakow ejst trovhe ale w kazdym razie niemozna sie zaczepiac BR ...Ja mam dobre kontakty wiec jakos zyje xD czasem do ab przychodzi jkais gosc na 70lvl+ i kozakuje tylko ze ucieka po krotkim czasie z powodu mieskncow xD xD xD(Skol i Skin Lautheren's) heh no ale coz..czasem sa zadymki,czasem hunty bardzo fajny serv..A co do wojny moze opowiem bardziej szcegulowo..wiec... Sa te 2 gildie Resitance I infernum (maceio to rodzina panujaca) wiec jest wojna miedzy nimi w Restuiance jest duoz osob 50lvl+a w infernum ejst 14 osob 100lvl+ wiec resitance ma male problemy ale ogolnie dajemy rade,wieksozsc lyudzi popieras resitance slowami "HAIL RESITANCE ,FUCK INFERNUM,FUCK MACEIO!" w miescie ktore ludzie znaja z tego iz jest PK-ing jets najbardziej urozmaicone tzn. AB wiekoszsc serverow uwaza AB za centrum PK-ingu a tak nie ejst w kazdym miescie ejst mnie lub wiecej PK-erow wiec Polecam Samere,Polecam AB wrazie jakiegos problemu czy cos pisac do Pekezu ^^ cYa All
|