Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saviour of Sula
Sir-WOjtek:
Filmu nie obejrzalem bo go skasowales za szybko ale powiem tak : jaja można robić sobie ze wszystkiego i nikt nie może ci tego zabronić.
Zimne piwo:
Że masz gg zamiast iq to twoja sprawa ale widać że nie masz poczucia humoru. I na dodatek jak ci sie film nie podoba to powiedz to raz i wierz mi że wystarczy -.-"
|
czy to ja mówiłem, że on ma gg zamiast iq? czytać ze zrozumieniem nie umiesz? ja tylko odpowiadam na posty, które się tyczą mojej osoby...mam poczucię humoru, ale nie jest takie jak Twoję...jak widze wypadek na drodze to się nie kładę na ulicy i nie śmieję -.-" a właśnię, że nie można robić sobię ze wszystkiego jaj ... jakbyś miał w ręku chociaż raz konstytucję to byś mógł przeczytać o poszanowaniu uczuć innych osób...ale co Ty o tym wiesz, pewnie kręcisz z kolegami film o dręczeniu nauczyciela, bo przecież z wszystkiego można się śmiać (z wszystkich też pewnie?)...doinformuj się, obejrzyj film i potem zacznij dyskusję, a nie, nie dość, że masz braki w prawie polskim to jeszcze nie oglądałeś filmu -.-'