Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2005, 23:00   #8
bloody_duch
Guest

Król war....

Moim skromnym zdaniem uważam, że na 'wolnym polu' kazadum etc. maja szanse jezeli tylko sie zoorganizują poniewarz z moich doswiadczen wiem ze szwedzi zawsze byli zoorganizowani i wiedzieli z w danym momencie maja WSZYSCY zrobic, a polacy, francuzi itp przegrywali je bo kazdy robil to co chcial jednak jezeli kazadum, freedom etc beda wybijac unit pokoleji jak to teraz robia, to maja duze szanse na wygrana tylko oni tez musza uwazac zeby na jakiegos trapa nie natrafic :/ gdyby mi qmpel pkowaniem nie banowal chara < delete-.-> to bym sie chetnie przylaczyl tam... w koncu ten 50 sorc to zawsze o 200 hp wiecej zabierze :/ obecnie jestem po stronie kazadumu i sprzymiezencow poniewarz unit baaaardzo mnie dobija... (PA,PG,sharing-.-)
wielu moich przyjaciol z titani high lvli sprzedalo swoje chary ludziom ze szwecji za odpowiednia cene [np. Neon Da'Rose (respect)] za okolo 1000 euro... obecnie Neon ma 3 ownerow... brazylijczyka, szweda i ruska... przynajmniej tak mowi... tak z gory to nie to ze nie lubie szwedow bo np kilku ludzi jest spoko... np. Frida Osv... calkiem mila Pani
  Odpowiedz z Cytatem