Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2005, 23:03   #11
Iovis
Użytkownik forum

Iovis's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Imię: Iovis
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 21/22
Poziom mag.: 47
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gold'Ciaper
Ja uważam że się mylisz , haki są ale to jest wina tych co zostali zhakowani , ja niepodaje nikomu passów niesciągam głupot niewchodze na takie storny i żyje i mysle i mam wielką nadzieje ze mnie hak nieprzytrafi. A co do hunted na wyższym lvl niezgadzam się Pepko 60lvl albo więcej juz Biziz mozna wymieniać polakówPozdro
Cóz absolutnie musze odpowiedziec na Twojego posta.
Pepko i Biziz naleza do najlepszy Polaków na serwerze, ale dlaczego? Oboje maja plecy. Akurat powiazan Pepko za dobrze nie znam, jednak Biziz miala przyjemnosc poznac cala elite Samery w jakby "wkrasc" sie w ich laski z tego powodu, ze byla "zona" Bruttusa. Bruttusa juz nie ma, ale przyjaznie pozostaly. Jednak smiem twierdzic, ze sa high levele, którzy juz czychaja, zeby znalesc jakis haczyk zarówno na Pepko jak i na Biziz.
Jako przyklad podam historie, której nie znam z pierwszego, lecz wydaje mi sie wiarygodnego zródla, gdyz, kilku graczy Samery to moji znajomi z dzielnicy.
Dili Eator (zreszta on równiez mieszka na tej dzielnicy co ja i znam go z widzenia) jest jednym z najlepszych Polaków na Samerze. Wydaje mi sie, ze do czasu owego wydarzenia byl chyba najlepszy. Z tego co wiem poparcie u high leveli mial niesamowite. Szczególnie u Mosufete. Ponoc zdarzaly sie akcje, ze atakowanemu Diliemu przychodzili pomóc m.in. Mosufete, Pirilampu samera i inni. Jednak jakis czas temu wchodzac na profil Diliego zauwazylem, ze spadl mu 4 levele, a dead liscie przybyly 2 deady od Zevanaza i Lorda Samsungiego. Comment sie zmienil na dosc dziwny napisany po portugalsku, w którym jakby zaznaczal, ze jego przyjaciólmi z rl sa m.in. Sandler Riot, Klausner Riot, Abnadabe i Sir Ngow-al, co oczywiscie prawda byc nie moze. Dodadkowo doszedl mu ban za "excessive unjustified player killing". Mi to wyglada na hacka, a z tego co slyszalem Dili nigdy nie urzywal zadnego programu to cheatowania, ani nie jest na tyle glupi, zeby wpisywac na jakies strony swoje pasy. Natomiast chcialbym zaznaczyc, ze keyloggery moge byc sprytnie ukryte na chociazby takich stronach jak flogao.com.br , gdzie brazylijscy high levele czesto zamieszczaja swoje screen shoty (podobno na takiego mozna sie naciac na stronie Abnadabe). Czy odzyskal postac, czy to nie byl hack moze okaze sie jutro, gdy skonczy sie jego ban.
Inna historia innego Polaka, który równiez byl za dobry na Samere:
Brambi z tego co wiem nie posiada znaczych znajomosci wsród elity Samery, a swoim 66 levelem wzbudzal juz kontrowersje. Brambi jednak byl spokojny i nie dal powodów do huntowania jego postaci. Huncac sobie spokojnie gsy nagle zjawil sie jakis sorc którego nicku nie pamietam i zaczal ciskac go z sd. Czekal cierpliwie, az przestanie, jednak po kilku uhach, które musial zluzyc cierpliwosc sie skonczyla i zaatakowal tego sorca, na co jak za sprawa magicznej rózdzki polawil sie Galoxoxa ze slynnym tekstem "pay or hunted".
Historia Karimy, Philtena i ich przyjaciól juz zostala przytoczona wiec nie bede jej powtarzal.

Jesli to jest normalne to ja juz nie wiem...

Down Maceio
Hail Resistance
Hail Free Samera

P.S.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szymi
ja tez se gram na samerze i nawet nie wiem co to ( KTO to) jest Maceio
Chyba slabo sie interesujesz tym co dzieje sie na serwerze.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TTV
przeneisli sie na swiat *****(niemoge podac) i tam zyja spokojnie
To jakas tajemnica? Slabo to chyba ukrywaja skoro nawet ja wiem gdzie graja Ale dobra Ciii... Szaa...

Ostatnio edytowany przez Iovis - 20-09-2005 o 23:07.
Iovis jest offline   Odpowiedz z Cytatem