Ten temat spadł na bardzo niekorzystny tor:
@Raul
Mimo iż w tym temacie mam podobne zdanie jak Ty, to jednak uważam że ten Warn dla VV był niepotrzebny, dużo gorsze rzeczy robią czasami na forum i nie dostają upomnień, więc jeżeli można to cofnąc to prosze Cię o zrobienie tego ;P
@Hoomik (Nie miałem zamiaru nikogo wytykać palcami, by nie narobić sobie wrogów. Niestety nie udało mi się)
Cytuj:
Ludzie, jak wam nie pasuja moje/Kalda posty, to istnieje opcja "ignore" - nikt wam nie kaze naszych wypocin czytac. I przynajmniej wtedy nie bede musial sie uzerac z ludzmi, ktorzy kiedy nie wiedza juz jak mi do*******ic,
|
Nie porównywałbym Ciebie z Kaldem...
Cytuj:
no teraz to ja poleglem ;D Czyli ze co, forum ma dwoch Wrogow Publicznych, ya? Jeeeeej, jakie to straaaaszneeee, ludzie obrazaja sie na nasze posty i w ogole jak my smiemy wytykac im ich bledy
|
Właśnie o taką pseudo 31337ę mi chodziło...."Mr. Mastahu". I czego mówisz jako "my"? Uważasz się za równego Kaldowi? Może próbujesz podrobić jego indywidualny styl? Wszystkich w koło uważasz za dzieci, a siebie samego za pępek świata.
Cytuj:
powod do tego, zeby wam pokazac gdzie jest wasze miejsce w szeregu...
|
Ciebie się akurat nie boję, jesteś jednym z tych którzą myślą że są lepsi niż w rzeczywistości. Wyżej d**y nie podskoczysz. Aha, skoro kierujesz swoje słowa do wszystkich, to odbieram to jakby były skierowane do mnie również.
Cytuj:
Wysilcie sie troche bardziej, bo (beznadziejne tak swoja droga) docinki ze strony 13-14 latkow nie robia na mnie wrazenia, a tylko dajecie mi (i Kaldowi tez jezeli atak jest wymierzony w niego) powod do tego, zeby wam pokazac gdzie jest wasze miejsce w szeregu...
|
Proszę bardzo zjedź mnie jak to "Ten nielubiany" potrafi. Tylko zrób to porządnie, jak ten "lepszy". Niestety odrazu Ci mówie, że gówno mnie to obchodzi
Tylko proszę Cię o jedno, nie mów drugi raz za kogoś, tylko za siebie.
@Topic
Myślę, że co miało być powiedziane zostało już to zrobione pare stronic wcześniej, teraz imho powoli będzie się robił mały syf...
Nie będzie tu kompromisu, jedna strona nie zgodzi się w pewnych słusznych rzeczach i vice versa~, dyskusja będzie poprostu atakowaniem różnych osób a te będą się broniły.