Miałem się nie odzywać w tym wątku w ogóle, ale co tam.
Na początku prośba do tych, co wypowiadają się na temat IRCa: nie pakujcie wszystkich do jednego worka. I nie uogólniajcie. To że jedna/dwie osoby zachowują się debilnie [nie powiem że tak nie jest...] nie znaczy że wszyscy na kanale tacy są. Dalej:
Cytuj:
a jesli chodzi o irca.... taaaak.... tam panuje elita, nowi nawet odezwac sie nie moga,
|
Faktycznie, byłeś tam pewnie 30 minut i już wiesz wszystko o naszym zachowaniu. Wyluzuj stary, bo nie wiesz jakie głupoty piszesz. Mogę wkleić trochę logów jako dowód.
Cytuj:
sam bylem tam banowany/kickowany za nic....(pamietam ze raz wyrazilem swoja opinia, ktora byla przeciwna do opini oxa i dostalem od niego bana "bo mam zly dzien").... ale naszczescie ta "elita" nie wychodzi po za irca.
|
Oxy już nie ma opa na kanale. Przesadził trochę, więc stracił @. Jeśli ktoś dostaje bana za nic: np. za zły nastrój, to niech się odezwie do Scora i wyśle mu logi. Scor to wbrew pozorom [1] rozsądny człowiek. To tyle z mojej strony.
[1] Z drugiej strony, jak rozsądny człowiek może stawiać KDE nad GNOME czy Gentoo nad Ubuntu :/