Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2005, 18:42   #15
slammer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 11 2004

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

ludzie z maceio opanowali serewr, z tym musze sie zgodzic. ale kogo to jest wina? brazyli którzy chca miec serwer dla siebie (kto by nie chcial) czy nasza? owszem brazyle maja wysokie lvle, ale jednego im nie brakuje: wytrwalosci. jak juz ktos wyzej wspomnial Tobias El'Matador zostal zhakowany, ale czy przestał grać? nie. to jest ten sam tobias co poprzednio (koles go zna), i odrobił swój lvl. a taki philten, karima? jeden ded i uciekają z serwera. ech, szkoda gadac. tak samo z fossils masterem, brazyle go huntuja i uciekl na inny serwer. ja nie mam zbyt wysokiego lvla, ale zawsze jakis jest i nie mialem niemilych sytuacji z brazylami. wrecz przeciwnie, taki Sepoki nawet wlazl na mojego otsa ;p. sytuacja ekonomiczna. hmm, tutaj najwiecej szkodza brazyle. ustalaja pricelisty, ktorych sami sie nie trzymaja. a przez to, ze samera sie tak szybko rozwija itemkow jest masa.
Trep Malitu - najwyzszy lvl polak na samerze. last login sprzed ponad tygodnia. czemu? nie wiem. slyszalem, ze go huntuja za cos w banshee quescie, ale czy z tego powodu by sie w ogole nie logowal? tez nie wiem.
slammer jest offline   Odpowiedz z Cytatem