Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2005, 22:10   #20
Diamentowe Ostrze
Użytkownik Forum

Diamentowe Ostrze's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003

Stan: Na emeryturze
Imię: Kael Alon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valandux
Świat: Celesta
Poziom: 52
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
Diamentowe Ostrze ma numer GG 1161136
Domyślny

Macie racje, Raul tez ma dla kazdego gra jest czyms innym. Moze przez gre Raul chce pokazac swoja sile, bo w zyciu tego nie robi (np. bo nie musi). Nie atakuje tutaj nikogo. Po prostu kazdy z nas moze grac dla czegos innego.

Dla mnie Tibia umarla, i naprawde jezeli nie mieliscie okazji grac w nia kiedy max. siedzialo na wszystkich serverach 9800 osob to straciliscie to co ta gra miala kiedys do zaoferowania najleprzego. Kiedys grala w Tibie elita, rozwoj gry zrobil to ze elita odeszla od Tibii i zostala zastapiona 40 tysiacami nowych graczy, ktorzy zaczeli prowadzic chora rywalizacje. Niewiele osob z tamtych czasow siedzi dalej w Tibii, wiekszosc moich przyjaciol zakonczyla swoja przygode, bo staje sie ona niegrywalna, a zmiany zmierzaja w zlym kierunku (jak dla mniei dla nich).

A co do moich postaci, to gralem na wielu serverach, ale tylko 3 razy poczulem cos, wlasnie to cos.
1 serv to Danubia 21lvl knightem (Bikameri pl-co za name) potem 21 palkiem (Sherlan- no cos leprzego)

2 serv to Isara 56lvl, najleprzy serv na jakim gralem, 2 lata temu przegralem cale wakacje I NIE ZALUJE TEGO, jezeli mialbym przezyc ta przygode z tibia jeszcze raz, bardzo chetnie. Najlepsi przyjaciele (Gottar, Veritas, Rhistel, Arfes, Selphy, Whisser Montesco, Eric Montesco, Diego Del'Toro, Vothi'Demonica, Ce'Zet, Emeldira, Kici Temi Shizofremus, Kivman, Hexxer, Adhas the sorcerer, El Qwpss) no i ja Diamond Blade, pewnie nikt tych nazw nie zna i nie pamieta tych czasow jak mielismy po 20lvlu. Pamietam jak Gottar (wtedy mial jakis inny name, juz nie pamietam) wylotowal pierwsza dragon lance, jak sie jaralismy wszyscy, jaka podnieta byla jak w smoka za 170 weszlo... Pierwsza wojna w zyciu z DT.Achhhhhhhh te czasy

3 serv Hiberna po pol roku przerwy 47lvl i rychly koniec. Tumim.

4 serv Aurea pierwszy raz zagralem magiem, kolega z hiszpanii uczyl mnie grac, 34lvl

5 serv Celesta, walka o hiscores, 52lvl Tibia wtedy sie znudzila. Koniec do teraz. Swietne czasy byly na Celescie, mialem dom o ktorym zawsze marzylem ten w carlin co ma 287sqm

Teraz juz nic nie zostalo z tych milych czasow do ktorych chetnie bym wrocil, ale sie nie da. Gra sie zmienila nieodwracalnie.
Tibia odegrala duzy epizod w moim zyciu, ktorego mi nie jest zal ani troche. Wiaze z ta gra mile wspomnienia, mam nadzieje ze Wy tez.

Ostatnio edytowany przez Diamentowe Ostrze - 21-09-2005 o 22:24.
Diamentowe Ostrze jest offline   Odpowiedz z Cytatem