Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2005, 21:53   #39

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Plastex
Boże to było niesamowite! A ten maluch to już wogóle! Nauczcie mnie tak!
Tak serio, to straszny kicz. Ćwicze PK od 3 tygodni, i wasze sztuczki są przy moich zerem(w październiku liczę na kamerę, to nakręcę coś). Pierwszego dnia jak zacząłem ćwiczyć, to zrobiłem pełnego palm spina na samochodzie, ale to taki off-topic.

Ładnie zmontowane, tylko za dużo zdjęć jak na tak krótki film.
Hmmm, w zasadzie "planuje" rozpoczac kariere z parkourem ale juz od poczatku przestrzegaja ze parkour to nie sa sztuczki ktorymi mozesz sie pochwalic znajomym tylko sztuka przemieszczania sie.
No i co przy twoich sztuczkach to jest zerem! Ktos inny moze powiedziec ze ty robisz frajerskie tricki. Czy to by ciebie zachecilo do dalszej wytezonej pracy wiedzac ze kazdy ciebie zjedzie? Watpie. A po drugie zrobiles palm spina na samochodzie? Brawo! Ale tez chyba chodzi w tej zabawie o to ze jednak powinienes nie tylko robic tricki ale robic to z gracja, tzw. "flow".
Teoria teoria teoria...bla bla.... jeszcze tego tak na dobrze nie sprobowalem wiec moge rzucac tylko cytatami od innych, ale parkour to nie jest kolejna moda jak kiedys finger board tylko trend ksztaltujacy sie od jakiegos juz czasu.... pomysl o tym zanim kogos zjedziesz w ten sposob nastepnym razem