Jedziemy po koleji:
1. Life ring daje 400 + 200 ktore sie normalnie z jedzenie odnawia (z promocja 300 zamiast 200).
2. Uzywajac life ringow moim UH makerem musial bym siedziec w grze przez 2 dni prawie (35 godzin), mana fluidami moge zrobic magic lvl w ciagu 2 godzin (~1000 mana fluidow), life ringi kosztowaly by mnie 90k, life fluidy 100k - 5k (kaucja) i jeszcze moge przez pozostale 33h robic UH normalnie (~50k), tak wiec wychodzi ze po calej operacji (35h) mam:
Z ringami -90k i 30BP UH (w sumie -30k)
Z fluidami -100k i 45BP UH (30 z fluidow + 15 zrobione normalnie) wiec tylko 10k to tylu.
A i nie mowcie ze mozna kupic life ringi taniej, mozna taniej kupic jak chcesz uzywac 1-20 na tydzien, jesli chcesz non stop siedziec z pierscieniem to musisz kupowac w sklepie.
Czy sie oplaca uzywac dopalacze?
1 Magic lvl to roznica ok 2-3% w sile czarow, tak wiec zwraca sie jesli wystrzelisz run za mniej wiecej 5 razy tyle ile wydales poczatkowo na mana fluidy (w przypadku mojego UH makera bylo by to 125 plecakow SD lub 250 plecakow GFB lub 500 plecakow HMM).
Ale jesli uzywasz run za 10k w sumie w ciagu tygodnia to statsowanie w magic lvl zacznie sie wam oplacac za 10 lat.
Life ring oplaca sie na bardzo wczesnym poziomie by zdobyc podstawowe poziomy magi niezbedne do czarowania czegos tam, a pozatym dzieki temu leczymy sie jak nas stworki poobijaja.