Ja musze sie temu akurat sprzeciwić. Tak naprawde High Levele mi czasami pomagają. Zwłaszcza jak jestem na zamku lub ... Katedrze. Zamek - Zetkniecie sie z Zerkiem. -.- Oczywiście czerwone HP. Podchodzi 56 lvl: U want UH? No i mnie uhnął. Amazon Camp - Skiluje se na amazonkach. Nie powiem czemu. Nagle przyjdzie se 19lvl SORC!...na witcha. Lurnie pod schody. Przychodzi 45 EK i pyta sie: Kill witch? No i zabija. Katedra - chce rozwalić Tarantule. Kolejny Low Lvl zabiera parcele. Ich styl. Przyjdzie High LVL (67 PALL) i mi pomaga z parcelami. Prawda jest taka: jeżeli masz porblem a masz załóżmy 30 level i przychodzi kolo z PACC'em powyżej 100 levela to może on być chętny do pomocy. Why? :
-Ano po co mu loot jak ma best EQ
-NP dednął na 60 levcu i wie jaki to ból stracić kilka godzin expienia więc nie chce żeby miał to samo
W skrócie: zależy to od twojego LEVEL'a jaki będziesz Master. Będziesz miał +50 lvl to innaczej pogadamy.