Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2005, 01:44   #18
Lord Yuri of Dragons
Użytkownik forum

Lord Yuri of Dragons's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: Włocławek

Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Samera
Poziom: 50
Skille: 20/24
Poziom mag.: 52
Lord Yuri of Dragons ma numer GG 8773193
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slammer
ludzie z maceio opanowali serewr, z tym musze sie zgodzic. ale kogo to jest wina? brazyli którzy chca miec serwer dla siebie (kto by nie chcial) czy nasza? owszem brazyle maja wysokie lvle, ale jednego im nie brakuje: wytrwalosci. jak juz ktos wyzej wspomnial Tobias El'Matador zostal zhakowany, ale czy przestał grać? nie. to jest ten sam tobias co poprzednio (koles go zna), i odrobił swój lvl. a taki philten, karima? jeden ded i uciekają z serwera. ech, szkoda gadac. tak samo z fossils masterem, brazyle go huntuja i uciekl na inny serwer. ja nie mam zbyt wysokiego lvla, ale zawsze jakis jest i nie mialem niemilych sytuacji z brazylami. wrecz przeciwnie, taki Sepoki nawet wlazl na mojego otsa ;p. sytuacja ekonomiczna. hmm, tutaj najwiecej szkodza brazyle. ustalaja pricelisty, ktorych sami sie nie trzymaja. a przez to, ze samera sie tak szybko rozwija itemkow jest masa.
Trep Malitu - najwyzszy lvl polak na samerze. last login sprzed ponad tygodnia. czemu? nie wiem. slyszalem, ze go huntuja za cos w banshee quescie, ale czy z tego powodu by sie w ogole nie logowal? tez nie wiem.
NIezapomnij Wieniu jeszcze o Tarinie., ktory byl huntowany przez all maceo a mimo tego sie nie poddal i gral do konca (az mu neta odlaczyli). Kiedys pokazal mi screena jakie postacie go scigaly. Byl tam sandler, sepoki, moss z tego co pamietam i jeszcze ktos ale nie kojaze nicka .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iovis
Jest jeszcze jeden aspekt tej sprawy. Mianowicie acc sharing. Generalnie Polacy przewaznie graja na swoich kontach sami, natomiast dla br acc sharing jest czyms naturalnym, co w parze idzie z duzo szybszym wbijaniem levela i robieniem bardzo dobrych postaci co sprzyja PA. Samemu takim Power Gamerem ciezko jest byc. Taki Tobias - na tym charakterze graja 4rej gracze, na Sandlerze gra/gralo 2ch (nie jestem do konca pewien gdyz Klausner jest prawdopodobnie równiez tworem tych dwóch graczy i mozliwe, ze juz sie podzielili miedzy te 2 chary), Soono Supreme - 2ch graczy, Olimpyco - niegdys 4ech, Dell - równiez niegdys 4ech (zreszta na Dellu gral conajmniej jeden z ekipy Tobiasa). Ciezko jest temu zaprzeczyc. Jednym chyba z niewielu graczy, którzy sami do czegos doszli jest Lawkz.

Oczywiscie informacje, które podalem nie sa w 100% pewne, gdyz tego sprawdzic sie nie da. Sa to przypuszczenia oparte na pewnych sygnalach, rozmowach, relacjach i obserwacjach. Margines bledu oczywiscie jest. I to dosc spory.

Zapomniales dodac jeszcze Lorda Sansungi, ktory tez dzieli konto z tego co kojaze bo raczej zaden czlowiek nie wytrwal by okolo 20 h grajac. A to wiem z wlasnych obserwacji, z tego co zaobserwowalem to srednio jest online okolo 4-5 h pozniej przerwa max 1h i znowu sie pokazuje online. Takze wedlug mnie koles dzieli konto.
Lord Yuri of Dragons jest offline   Odpowiedz z Cytatem