Cytuj:
Oryginalnie napisane przez garacje
Właśnie.Ostatnio zauważyłem ,ze wiele wysokich leveli ma przyjaciół czy tez dobrych kolegów na niższych od siebie lvlach mimo że nie zna sie z realu.Kiedy ja chciałem zapoznać jakiegos wyższego,niższego czy tez równego mi lvla to ten poprostu mnie ignoruje lub rozmowa końcxyz sie po kilku sekundach.Jak zapoznac sobie kolege/kolezanke w tibii na dobre i na złe? Wiem że nie znaja sie z realu bo sie kiedys pytałem niektórych 
|
Nikt nie lubi jak ktos go pyta "plx be mine friend!"
Jest wiele sposobow na zaprzyjaznienie sie z high levelem:
a) Uratowac go z opresji. Np. Uhnac, gdy mu sie skoncza UHy.
b) Sprzedawac komus taniej runy.
c) Trzeba umiec ROZMAWIAC i wiedziec KIEDY zagadac. To bardzo wazne. Nikt nie lubi jak ktos na wstepie walnie tekst: "please be mine friend!", albo podczas hunta na dragach ktos namolnie chce z toba gadac.
d) Sama rozmowa nie moze wygladac jakby byla "na sile". Nie macie wspolnych tematow - nic z tego nie wyjdzie. Badz zartobliwy, zachowuj sie naturalnie.
e) To takze wazne - trzeba znac język, w ktorym gadamy (o Polskim tez mowa). Nikt nie lubi jak ktos do niego pisze "Haj plx ju wanna baj Uhy plx 2k fast?". Albo (tu w relacjach Polak- Polak) - "Ej, ziomus, wes hceż kópić tanjo UHY?"
f) Osobiscie nie lubie takze jak ktos pisze kazdy wyraz w nowym akapicie. Jak chcesz z kims sie zaprzyjaznic to pisz w jednej wypowiedzi wszystko co chcesz powiedziec.
Stosujac sie do tych zasad nie znajdziesz od razu masy high levelowych kumpli, ale na pewno z czasem znajdzie sie ktos, kto bedzie chcial z toba pogadac.
†††
I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One