Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2005, 14:44   #17
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatKus
Ktoś tu mówił, że Gothic ma być bardzo nieliniowy, i to jest +. Heh, chyba nie grały te osoby w morrowinda. A Oblivion ma być znacznie bardziej jeszcze nieliniowy.
Po za tym, jesli autorzy zgodnie z zapowiedziami wyeliminują nudne łażenie od miasta do miasta, które w Morrowindzie zajmowało zbyt wiele czasu, a resztę gry zostawią tylko na poziomie TES III, to szykuje się hit wszechczasów.
Morrowind był nudny właśnie przez swoją ZBYT DUŻĄ wolność wyboru. Tak naprawdę, wykonywanie misji było żmudne, a gra "na własną rękę" nudziła się po godzinie... Przy Morrku jakiś czas trzymały mnie tylko modyfikacje... Jeśli taki sam ma być Fallout 3, to sam będę bojkotował tą grę pod siedzibą Bethesdy.
Oblivion zapowiada się niesamowicie rozbudowany - i to IMO może być gwóźdź do trumny tej gry - Bethesda nie może zrobić z TES IV eintopfa (to takie typowo niemieckie danie - wszystko w jednym), bo po prostu nie przypadnie nikomu do gustu. Ja sam przeraziłem się wiadomością o tym, że na przykład kradzież i sama zabawa w złodzieja będzie podobna do tej z Thiefa - wszystko wskazuje na to, że ta część rozgrywki będzie tylko uproszczonym klonem GENIALNEGO Dark Project, świetnego Metal Age i dobrego Deadly Shadows...

Cytuj:
Czekam także na Neverwinter Nights 2, choć ta gra akurat będzie zapewne znacznie uboższa graficznie. Czemu NwN? Pewnie dla tego, że uwielbiam D&D, ale chyba nie tylko, bo jakoś Temple of Elemental Evil nie przypadł mi do gustu.
Jeśli NWN będzie tak samo nudny w single'u bez dodatków, to ja podziękuję.