tp z wyspy jest nielegalny npc ktory cie tam przewozi nie przewiezie cie tam ponownie bo nie wrociles (tak by to mozna wyjasnic)
co do banshee questa n/c QS
inna droga --> ghoust land (tam gdzie zdobyles "family brooch") tam trzeba wykopac dziure (nie wiem kilofem czy lopata) potem isc na dol i wreszcie jest
tunel laczacy sie z droga pod Isle of the Kings
odnosnie monkow: na wyspie znajduje sie
rezerwat monkow otwierajac drzwi i przechodzac przez nie lamiesz zasady(obowiazujace w rezerwacie) za co musisz zaplacic ceny jakie slyszalem to :500gp, 1k, 10k--ja z kolega tam poszedlem nie mielismy 20 lvli wtedy i wzielismy ze soba po 1k weszlismy tam (poza 6 monkami to nic nie bylo

) potem do monka i formulka po przestepstwie
hi>crime>yes>bye a tu zonk zamiast 1k ten 500 gp na wyzszych lvlach nie probowalismy ale duzo osob mowi ze przy ponad 40 lvlu kara wynosi 10k
czy da sie zaplacic?? niewiem nie probowalem bo to swietne miejsce do expienia (drzwi naprzeciwko monka takie niby zamkniete) a mniej wiecej wyglada to tak :
-1lvl 6+/- skeletonow
-2lvl 6+/- skeletonow i 2 ghoule
-3lvl 6+/- ghouli
-4lvl 1-2 demon skeletony 1-2 stalkery 1-2 ghoule 1-2 skeletony
-5lvl 3-5 stalkery 3+/- demon skeletony
nizej (bo to jest dokladnie 8 poziomow w głąb dokladnie nie pamietam) nie schodzilem bo jak jest napisane na mapie respa by hege~ sa tam takze gsy/banshee/warlocki ktorych nei mialem ochoty spotkac
mam nadzieje ze to rozjasni sytuacje (wszelkie uwagi prosze kierowac na priv z gory dziekuje)