Ja popieram Mańka66, nigdy nie spotkalem sie z PA ze strony Avis. Moze ja mam maly level ale mam przyjaciol na wyzszych i oni tez nigdy nie mieli z tym problemow. Co prawda czasem ktos z Avisu naduzywa tego ze jest w tej gildii, ale to juz kwestia gracza, nie gildii, a Avis stara sie z tym walczyc(co pokazuje np. sprawa Xadero).
Jesli juz ktos PA to levele 20-30 na slabszych graczach i tu trzeba zaznaczyc ze niestety sa to glownie Polacy, czasem Szwedzi.
A nawet jesli chcielibysmy z nimi walczyc to i tak nie mialoby to sensu,gdyz sa za silni, zbyt dobrze zgrani i nie zdradzaja sie.
@topic
Co do Polakow to zapomniales o kilku, ale trzeba przyznac, ze na Morganie gra duzo Polakow, wiekszosc z nich to spoko ludzie choc zdarzaja sie wyjatki.
@Anandumim
Nazywanie go tchorzem moim zdaniem nie ma sensu, gdyz postapil najlepiej jak mogl, a w wojnie uczestniczyl co potwierdzaja inni. Co wy byscie zrobili na jego miejscu? Po co mial tracic level i skille za cos co nie mialo sensu. A co dala ta wojna? Mimo ze Avisu nie bylo jakis czas to powrocil i to silniejszy. Wiec po co mial to tracic?
Pozdrawiam
Barnabhinio
|