ja nie rozumiem tych hackerów - ja bałbym się chociażby o stratę konta nie mówiąc już o tym że nie lubię cheatować.
wg. mnie te wszystkie soule, łamiące spiry (wg. mnie NAJGORSZE w update choć nie grałem nigdy pallem) itp. to dowód tego że CipSoft jednak dba o graczy, o uczciwych graczy. popieram ich działania i wiem że samo banowanie nie wystarcza, CipSoft ma naprawdę spory problem ale stawiają (tak jak ja) na dobrą uczciwą rozgrywkę, naprawdę wolałbym wogóle nie manasittować tylko stać na expowisku z rybkami i tam robić runki (dobry sposób

) niż idąc drogą zostać napadnięty na 11 lub większy poziom jakiegoś brazolskiego druida z 40mlvlem, kupą sdków pod pachą i dostać deda po sekundzie bo kolo używa bota do strzelania z run.
co do znikających potworów - ten pomysł antylooringu mi się nie podoba, wg. mnie nie ma sposobu na opanowanie looringu (looring is part of the game) byłem ze 2 razy ofiarą looringu, sam nie looruję.
a poruszanie się potworów? hmmm wg. mnie tandeta tylko to przeszkadza i łatwiej o deda
PZDR. ETTERCAPIĄTKO
re down: masz rację zawsze to dodali nowy upragniony teren dla FACC tego nawet się po nich nie spodziewałem że są aż tak "kochani"

z tymi smuggami jest świetna zabawa jak damy "utevo res ina" niektórych kumpli nawet nabrałem że mam pacc