Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2005, 22:27   #34
Squeeze
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 11 2003

Domyślny

Hohoho, wyśmienicie się bawiłem czytając ten topic w ogóle wypowiedzi w stylu "Na pewno dadzą rade painfulowi" to chyba śmieszne są dość nie? Jak ktoś ma 6 na 40 w dodatku z tych 40 połowa to 120+ i wszyscy z bdb PvP?

W dodatku kłapiecie dziobami i nazywacie mnie polskim szwedem, nie zauważyliście jak tempa jest polska społeczność grająca w Tibie? Pomijając już całkowitą nieznajomość angielskiego to do tego dochodzi jeszcze robienie błędów w co drugim polskim słowie... Widzieliście kiedyś szweda krzyczącego 'fre itams blz'? Przykro mi tak mówić, ale taka prawda. A to, że trzymam ze Szwedami to akurat czysty przypadek, po prostu fajnie mi się z nimi gra, gada, poza tym jest kilku polaków, hiszpanów a nawet jeden BR w UV, więc nazywanie tej guildi szwedzką jest troche głupawe...

Co do pokonania UV, nikt jej nie pokona, jesteśmy na tyle zgrani, że doskonale wiemy, że nigdy nie będzię żadnych węwnętrznych konfliktów, więc jeśli nie podoba wam się hiberna to zawsze możecie zmienić świat, nikt was nie zmusza do grania na Hibernie. No, to tyle.

/Pain~
Squeeze jest offline   Odpowiedz z Cytatem