Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2004, 13:49   #14
Nohinute
Użytkownik Forum

Nohinute's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Gliwice

Nohinute ma numer GG #2961657
Domyślny MOja historia..

Opierala sie na podobnej zasadzie ... ( tyle ze ja bylem atakowany przez 3 gosci )...
A wiec... poszlem do kazo moim druidem zeby dorobic 27 lvl do summona monka... Schodzilem max na 2 poziom bo szkoda mi bylo HMM na soldki. Weszlem do jednej kopalni i.. 22 lvl Druid 10 lv Druid 10 lv Paladin - wszyscy rownoczesnie mnie atakuja.. Pall z belt Lepszy druid z HMM i ten slabszy z fire fieldow. Coz nie moglem spanikowac bo padlbym. Otworzylem BP UHow 1/2 BP SD i BP GFB (nosze zawsze pod reka na wszelki wypadek) zaczolem klepac kolesia 22 lv druida kilkanascie razy z SDka ~130 ale no mial czlowiek duzo UH i zrezygnowalem z tego szczegolnie ze bp UH stopnial o polowe. Oklepalem wszystkich 3 z GFB + f bomby... Pallek byl goly padl po chwili.. bieglem z minu do kazo po pomoc po drodze 50 knajt zaczol klepac z 2recznej 10 druida i ten zaraz padl ... 22 lv Druida uciekl (PACC utani gran hur) Teraz 2 low lvle sa na huncie 22 lvl druid zaplacil 5K i dalem mu spokoj ... Moral z tego taki ze jak sie PKuje osobe o kilka lvli wyzsza nawet grupa to kazdy ma byc wypakowany UHami... I wiedziec co dana osoba potrafi - znac jej wszystkie mozliwosci..
enjoy !!! ozdro:
Nohinute jest offline