TES IV Oblivion chyba ma lepszą grafikę niż Gothic III ale nie jakaś tam grafa sie liczy. Ważna jest grywalność. W TES przeszłem wszystkie częsci po kilka razy (Arena, Daggerfall, Morrowind + dodatki), więc jakiś tam sentyment został. Gothica 1 mam ale nie przeszłem, po prostu nie wkręca mnie ta gra. Gothic 2 niemam, ale jak ktoś mnie zachęci to kupie (platynowa kolekcja rox xD). Ciekawe też czy w Gothic 3 będzie tak jak w Oblivionie, że NPC będą chodzić i robić rzeczy jak w normalnym życiu. Wiem, w Gothic I było coś takiego ale niedopracowane i za mało. Zresztą, czas pokaże w co będe grać. I mam nadzieje, że mi komp udzwignie obydwie gry na minimum średnich detalach xD. Ogólnie to za TES IV Oblivion jestem

. Pozdro!
@down
Wiem Morrowind pod tym względem kulał, ale jak mówią twórcy Obliviona też teraz ma być stworzone, życie (podobnie jak ty mówisz o Gothicu: idą na zakupy, najeść sie itp) i też bez skryptów. Coś czuje, że jak szczęście dopisze to ta zima szybko zleci przy tych gierkach. Całe szczęście też, że ja szkołe mam tylko w sobote i niedziele (co 2 tydzień), więcej czasu na granie