Zobacz pojedynczy post
stary 23-09-2005, 22:18   #25
ogorek
Użytkownik Forum

ogorek's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toluś
Przepraszam, nie powiedzialem że WSZYSCY polacy to nooby... Ale racja, nie powiedziałem też, że to CZĘŚĆ polaków zachowuje sie w nieprzyjemny sposób. Ale jest też inny problem: chamstwo. I na ten temat nie będe się wypowiadał...
Przede wszystkim, więkrzość naszych ziomków to są thiefy po prostu. Sytuacja jest podobna do tej w Polsce. Gdyby w tibii można bylo kraść płoty, by potem sprzedawać je za 1 gp, polacy by w tym przodowali. Bez obrazy dla starych, szanowanych graczy z Polski.
zgadzam sie w 666%

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord-Saimon
jak niebedziecie wchodzili na glupie strony i sciagali programow typu "sciagnij go shakujesz kogo chcesz" to niebedzie hackow a co do pacc!! to niekupujcie od nieznanych osob i napewno niedawajcie im passy...
swieta racja!!!
bo tak naprawde to prawie kazdy "shackowany" sam ponosi conajmniej 99% odpwiedzialnosc za "hack". ja naprawde nie rozumiem jak 105 lvl moze dac sie nabrac na takie gowno! z calym szacunkiem to trzeba byc totalnym idiota zeby wejsc na fake tibia.com i podac swoje passy!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madus
Na Iridi moim zdaniem żadzą Swe!
eee no nie wiem... jesli juz to napewno nie w ab'dendriel

ktos napisal ze na Iridi ubywa ludzi. no nie moge sie z tym z godzic bo jak 1 miesac temu robilem postac to na roku byly pustki a jak 2 tygodnie temu robilem kolejna postac to bylo naprawde gesto

ogolnie mowiac: Iridia ROX!!! in my opinion of course =