Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2005, 01:06   #54
Ryin
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 90
Skille: 85/78
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zevs
co do 1 wojny sie nie wypowiem bo nie znam jej przebiegu
co do 2 wojny nie bylo to eclipse vs fraternity tylko vs alliance zlozone z kilku glidi ( saints i jeszcze kilka.. fraternity nie istniało)
3 i 4 zgadza sie mniejwiecej
5 wojna była to wojna Powerpuff Girls & Pirates vs ROM ( na początku PPG i piraci mieli miażdżącą przewagę [ osobiście ubiłem stinga nooba ] lecz po 2 dniach liam zaoferował pokój PPG i tak dalej została wojna ROM vs Piraci którą rom wygrał
6 wojna nie została przegrana przez Zorros ponieważ trwa do dziś -.- tyle że inna nazwa glidii i doszło pare osób a wcześniej pare odeszło ( u obydwu stron)

wowowo jestes dzieki temu Z*******y za***ac palka na afku to wielka szutak dla takich z***ow jak ty.stwierdzam to gdyz jak widzialem filmik z open battle i jak S********sz do depo czy H*j wie gdzie chcialo cie wywiac to masz pvp jak noworodek ...z takim pvp to na rooku by cie bugi powiozly chyba >.<

a co do twojego udzialu w wojnie...hmmm kazdy ci powie prosto w m***e ze byles free fragiem.... wiesz co mam rade dla ciebie dobra-dla takich lamerow/noobow jak ty sa servy non pvp jak guardia,chociaz kto wie czy ty umierz uzyc runa w oknie battle bo zeby kogos bic to ty nie umiesz czlowieku wiec zamknij M***e oki?

ehhh czlowieu nie chce mi sie na ciebie wjezdzac bo mi szkoda takich ludzi jak ty...pocwicz lepiej sobie pvp na otsach i za rok wroc na auree

papa=*
Ryin jest offline