Zobacz pojedynczy post
stary 02-05-2004, 21:01   #1
Newbie
Użytkownik Forum

Newbie's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2004

Wyślij wiadomość przez ICQ do Newbie Newbie ma numer GG gg śmierdzi Newbie ma login Tlenu niepodam Adres Jabbera do Newbie
Domyślny Newbie przeprowadzka z Carlin do AB :)

Witam! Jako,że jestem nowy zarówno na forum jak i w Tibii (pierwsza postać dopiero co wyszła z Rooka) więc prszę o parę porad:
Juz po parunastu minutach grania, Carlin przestało mi się podobać - na moich oczach doszło do 2 mordów low-leveli (jeden przy świątyni a drugi przy depo), dość powszechne bywają hasła w stylu 'xx k or u ill die' więc postanowiłem się wyprowadzić
W oko wpadło mi Ab'dendriel, które na forum ma opinię miasta dość spokojnego i dobrego dla newbie.
Dlatego postanowiłem spytać o kilka kwestii (owszem, niektóre były omawiane ale dość ogólnikowo)
Aha - gram na Valorii
Dla lepszej nawigacji będą punkciki co po kolei robię

1 - cały dobytek pakuję o w depo i wysyłam do AD
2 - wychodzę z miasta i korzystając z mapki zmierzam do AD - tutaj pierwsze pytanie - Co można napotkać na drodze oprócz ew. PK? Z tego co wyczytałem łazi tam parę niedźwiadków i nic więcej?
A może nie iść samemu tylko poczekać na kumpla z Rooka? -wiem, że dwóch low-levelowców to nic strasznego ale w kupie zawsze raźniej
3 - załóżmy, że bezpiecznie dchodzę do AD.
4 - wchodzę do miasta i idę do teleportu w środku labiryntu - skąd wziąc maczetę? Można kupić normalnie w sklepie?
W ten sposób jak mnniemam dotarłem do kresu wyczerpującej podroży?
Jeżeli pominąłem jakies ważne punkty albo coś przekręciłem to proszę o korektę.
Dzięki

Newbie jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.