Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2005, 23:05   #18
Misza
Użytkownik Forum

Misza's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: -+*≡☼SZWECJA☼≡*+-
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Ja jednego... ops... jedną [] highlvl-kę poznałem raczej eni przez przypadek... Otóż kiedy byłem jeszcze baaardzo początkującym graczem, zwidzałem Ab... wchodzę na górę depo, patrzę, a tu jakaś chatka od razu... Stoi kilku hlvli, między innymi Ellarien i Albert Torielus [jak przekręciłem to mam nadzieję, że mnie Albert nie zaszlachtuje ]... I piszę "nice home", jak to zawsze do hlvl z domkiem... Ella "thx". Stoję tak jeszcze trochę, aż tu oni zaczynają coś po polsku nawijać... No nic, sobie dodałem do vipów Ellę, tak "na wszelki wypadek" [taak, sam się dziwię czasem moim pomysłom ]. Wróciłem do Carlin, a po paru dniach kilka osób mówi mi "hunted"... Ja pamiętałem Ellę, więc piszę do niej, czy mogłaby mi pomoć, gdyż jest taka a taka sprawa... Szybko przybiegła do Carlin, akurat "hunterzy" się wylogowali... ja jej dałem trochę fooda, pogadaliśmy. Później się przeniosłem do Ab, i często AFKowałem przed jej chatką, przez co poznałem innych highleveli [pozdro Xol ]
To jest przykład na to, że spokojnie można poznać hlvla... Wystarczy mówić do neigo grzecznie