Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2005, 15:43   #12
Crowal
Użytkownik Forum

Crowal's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
Problem Ja N00b? Sam jestes N00b, pewnie nawet nie wiesz co to znaczy :P

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raszel $
Jak tego nie kumasz przeciez tam jest dokladnie napisane ze chce miec takie wywaliste eq.To chyba wystarczy bo nawet niekumasz co przed toba jest napisane -.-.Gostek poprostu marzy o tym zeby miec takie eq i tyle nietrzeba go tak krytykowac a jak jestes taki ponizalski to powiem ze twój fejk o tych orkach co atakuja rooka to mi sie niezbyt podoba zbytnio paintowo-dziecinne sam tez tam duze niedociongniencia. Moge dostac za to BANA ale co mi tam chcialem poprostu pomuc temu Uzytkownikowi forum i tyle
Boshe..... Czemu każdy nowy ****, się zaczyna i na dodatek jest ślepy, wyraznie dałem 2 posty niżej taki koment:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crowal
O, przyjżałem się, tę itemy są do... No słowo niecenzuralne tutaj... .
Między innymi te czarne buty... są na czarnym tle, nawet Ci się nie chciało wyrównać tła... Oj nieładnie, nieładnie...
Pomysł:0/10(Było 100 takich Fake'ów)
Wykonanie:0.2/10
Ogólnie: Weź gościu się nie rób za Fake'i...
A co mnie to obchodzi że moje Orci Ci się nie podobają???
Nie podoba się? Proszę bardzo, nie czytaj, a w dodatku takich tematów jak pisałem wcześniej, było ze 100, ciągle jakieś N00by, robią taki nowy temat(Najczęściej niedopracowany zresztą), jakby nie mogli klinkąć na magiczny przycisk "Szukaj"!!!

http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r!
~Wszystkie moje fake'i
Crowal jest offline   Odpowiedz z Cytatem