Ahhh... Smutna była też frekwencja. Ludzie, na wybory prezydenckie wypchajcie starych/ciocie/wójków/babcie/dziadków/sąsiadów/żula/dresa/psa na wybory, żeby było ogólnie lepiej.

I niech na Tuska głosują.
Co do tych wyborów. Oglądałem all the time na TVN. Powiem szczerze, chciałem aby wygrała Platforma... ale cuż... Ludzie jednak nie myślą. I SLD na 3 miejscu? (według oficjalnych wyników z 90% głosów Samoobrona, ale co tam) Jestem zbulwersowany, że ludzie nie myślą i głosują na PSL, Samoobrone, SLD lub te inne gówna co chcą odciąć się od europy/zniszczyć niemców/zrobić u nas komunizm/obsrać nam życie. Smutne. A PiS, namieszał tym 3 razy 15, przecież to by dobrze zrobiło nam, a oni sie uparli, że źle. To chcą obniżać podatki, a na 3 razy 15 sie nie zgadzają??? Przecież wyszłoby to ludziom taniej życie. Ehhh... A zmiana konstytucji? Hah, prawdopodobnie nic nie zoribą, chyba, że namówią Leppera do współpracy. Andrzej L. wyraził chęć na debacie z liderami na TVN. Ciekawe co zmienią... I ZUS'em by się zajeli... Wiecie co ZUS wyrabia z naszymi pieniędzmi, prawda? Jak nie to wiedzcie, że pcha to w g*** i nam nie oddaje. Ehh... Polska jest do bani. Ja chcę ztąd emigrować. Mam powoli dość. Gdyby Andrzej wygrał wybory prezydenckie, to emigruję na 100%, mam zapewnienie od ojca

Chociaż zapewne nie wygra... Nie ma co skamleć. Mam nadzieję, że prezydentem zostanie Tusk, bo Kaczora na tym stanowisku NIE CHCĘ WIDZIEĆ! Ehhh...
A TVN ładnie wszystko zorobił. Była pierwsza debata Tusk/Kaczyński (Polsat może skamleć, bo tak sie chwalili, że w pon. pierwsza debata, a tu h**). No i graficznie ładnie TVN. Oni super studia robią. TVP sux. Nie będę komentował tego co oni robili.