Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2005, 20:34   #295
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Rafals from hell's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
Rafals from hell ma numer GG 6467258
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salem Paszczakilla

Salem paszczakilla
Berylia
Po pierwsze... to nie jest związane z tibią... To jest z fantastycznej gry w jaką grałem na Playstation
Nazywa się chyba "Brave Fancer of Musashi Den" dawno w nią nie grałem. 100% plagier... Dlaczego? Bo jakbyś miał rysować sam to napewno nie zrobiłbyś rysunku niezwiązanego z Tibią lub Tibią.pl , bo wtedy twoja praca poszła by na marne...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Azazel
A oto i moja praca, mam nadzieję że jakość skanu jest wystarczająca :>

Prosiłbym również o ew. sugestię, a może coś poprawię
Pzdr

@down
quiqqly, co do autentyczności, w razie czego mogę wysłać papierową wersję lub jej zdjęcie zrobione cyfrówką. Słyszałeś o tym, że można swoje prace prezentować w necie? Chcesz to mogę podać Ci www gdzie mogłeś widzieć mojego elfa, o ile strona istnieje, bo ten rysunek już trochę czasu leżał...
Jak nie wiesz, to mnie nie obrażaj od plagiatorów -.^
Sorka ale cię obrażę... PLAGIER!!! Stary wczoraj zobaczyłeś konkurs i się odrazu zarejstrowałeś:
Sir Azazel
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005

Dziwne, że taki wspaniały rysunek zrobiłeś niedługo po tym jak się zarejstrowałeś... -.-
Obrazek z tego co widać umieściłeś koło godziny 16.00
PLAGIER!!!

Wielu z was może powiedzieć, że ja tylko komentuję. Otóż mam już dobry rysunek na konkurs i robiłem go kilka dni.... Jeden mniejszy bład i zaczynałem od nowa... Dlatego sporo czasu to zajęło. Monk się dobrze prezętuje, ale mam spore kłopoty ze skanerem... Jutro chyba pujdę do kolegi i mi zeskanuję więc będę mógł umieścić też swój.
Rafals from hell jest offline