Temat: Prawdziwe PvP
Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2005, 23:10   #63
FLO
Użytkownik Forum

FLO's Avatar

Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: 6l1w1c3

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
Rzeczywiście trzeba miec super PvP aby na 90 lv powalic 2 ziomow na 40+ m sorcow ktorzy niemaja nawet 400 hp. Bardzo trudne. I znowu zarzucone falszywe oskarżenia o aimboty uzywane przed dt/bw. Normalnie rzygac mi sie chce jak czytam te wasze durnowate/blaznowate wypowiedzi. Moze powiedzie jeszcze ze uzywalismy aimbota jak zabijalismy Hixando na femour hills? Ta napewno bo my to bw/dt jestesmy zli i podli i niemamy PvP. plx napiszcie do GM'a ze uzywamy aimbota plx plx plx plx. Powiem tyle, pi3rdolcie bzdury jak zawsze.
hmm, czytaj uwaznie albo naucz sie czytac uwaznie idioto, napisalem gdzies ze dt uzywa aimbotow? Nie wiec stfu, ogladales bw the movie? Byla scenka gdzie 2 kolesi z bw biegaja zygzakami, a to znikali z pola widzenia a to sie pojawiali, i zawsze sd trafial w cel, nie bylo zadnej "chmurki", zadnej 0.

Kogo obchodzi czy uzywaliscie bota jak zabijaliscie Hixando? Who fuckin cares lol? Po co ty laczysz dt z bw z aldory (nie z beryli)? Mi chodzi konkretnie o filmik bw, wiec twoj post ni jak ma sie z ogolnym tematem ktorym bylo zwykle gratz dla pvp tedrusa ktore musialo zostac przerwane przez wtracanie sie takich osob jak ty gl00pimi komentarzami. A wiesz co niewiem czy jestes dzieckiem czy mnie traktujesz jak dziecko ale powiem jedno, koncowe zdania twojego postu sa po prostu zalosne ;d

ja nie mam nic do dt, nie sadze zeby uzywali aimbota, nie mam nic do nikogo, jak oni fraguja to gratuluje, jak gg fraguje to takie osoby jak ty chca tylko nastawic ich w zlym swietle -.-'

nie umiesz powiedziec gratz? Nie bo jestes z dt?

Ja mowie gratz i tyle

Signed.
Wee Man
FLO jest offline   Odpowiedz z Cytatem