Nie skomentuje... -.-
Zrób ze mnie tego złego tego bee !
Może żeby toche przybliżyć sytuacje powiem jak to wyglądało z mojej strony bo on z siebie zrobił niewiniątko...
Siedzimy sobie na guild chacie a on nagle wyskakuje że BOHY za***ał kumplowi, że miał mu za nie PACC kupić ale tego nie zrobi, że tamten to debil i tak dalej i tak dalej... Stwierdziłem, że to nie wporządku.
Pózniej kiedy mieliśmy iśc na hunta stał pod moim domkiem i pokazywał mi BOHY kiedy udało mi się je przesunąć pobiegałem sobie troche i wróciłem do domu. Potrzymałem go w niepewności przez jakies 5 minut gadając z innymi z gildi czy BOHY powinny do niego wrócić, przecierz sam sie chwalil ze je ukradl w ja uważm, że w naszej gildi nie ma miejsca dla złodzieji. Cała gildia stała pod moim domkeim i czekali na moja decyzje więc kiedy nooby zobaczyły jak nas jest tam dużo zaczęły się tam kręcić. Kiedy postanowiłem mu oddać jednak te BOHy wyrzuciłem je przed domek kiedy było w miare bezpiecznie stała tylko gildia i jakiś 6 level. Oczywiście on stał się szczęsliwym posiadaczem BOHów ;] ale nie mój kumpel stwierdził ze to jest odegrana scenka, nagle KRADZIONE bohy zamienily sie w BOHY pozyczone, że niby tak tylko szpanował... Prawda jest taka że jeśli by nie kłamał ze je ukradl zeby zrobic z siebie macho nigdy by nawet ich nie wzial... W tym momenice uważam że jest to wyłącznie jego wina. I niech sie nie wykręca i niech nie zwala na innych. Jeszcze moge przytoczyc jego wypowiedź
Xatronal: Mial byc jeszce skull staff ale za***alem tylko BOHy...
Xatronal: Mial za to dostac pol roku PACC
Xatronal: uhASUEHuahsu
... Moim zdaniem kara słuszna... jesli by nie "udawał" zlodzieja nic by sie nie stalo ;/
TEMAT DO ZAMKNIECIA -.-
Ostatnio edytowany przez Randall Sullivan - 27-09-2005 o 01:23.
|