Cytuj:
Oryginalnie napisane przez WielkiSorc
35 lvl + boh, starczy na gsa bez haste, ale gdy gs rzuci haste to nie masz ŻADNYCH szans na ucieczke. Ja osobiście łażę na gsy od 40 lvl, i jak do tej pory jestem bardzo dużo w przód. Jak w jeden dzień nic nie spadnie to w drugi mam k set i gitara  . Najważniejsze to żebys brał Life ringi. Wtedy łatwo idzie bo many masz zawsze full i hp przy 300+. Z taktykami jest troche gorzej, ponieważ po ostatnim update nie masz co uciekac przed nim tylko biegać do okoła jakis krzaków. I tu pies pogrzebany... raz że możesz przpadkowo wbiec w trapa, i gs cie złapie dwa że może summonować psn spidery które cię bloknął. Tak więć radzę ci poczekac do 40 lvlu, wziąc boh, kupić utani hur i gdy gs wrzuci haste i widzisz że cię dogania to wrzucasz utani hur. Odrazu mówię że gs jak wrzuci swoje najmocnijesze haste, robi to on bardzo rzadko ale robi, to wtedy cie dogoni, więc weź na wszelki wypadek time ring. Ja w prawdzie na tydzień huncenia złóżyłem 2 minuty t ringa więc to nie jest taki wydatek.
Polecam gs bo są Extra  , tylko posłuchaj się do moich rad.
|
LOL najmocniejsze haste nie ma czegos takiego haste zawsze jest takie samo.
Do autora tematu dasz rade ja knightem na 35lvl z bohami i utani hur spokojnie lurowalem gsy pod dwarven bridge(przed update) ale jak ci wyskoczy old widow to padasz.